: Örök pihenés

A szomszed udvara tele van gepekkel, hasznalatbna levökkel, es olyanokkal, amiket lelkesen zabal az idö. Egy, igencsak megtepazott traktor belseje lathato a kepen. Ahogy szerkesztettem a lapos alapot, ez a szinvilag fogott meg a legjobban, igy maradtam ennel - kinek mi, ugye.

Címkék: ,

743 megtekintés
5 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-09-14 17:26:280+#3Válasz a #2 kommentreKöszi, hogy írtatok kritikát, számomra tanulságos volt! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2015-09-10 16:19:062+#2A belső tér színe kidolgozása tényleg jó ,kicsit hdr-es hatása van de nem túlzóan ,ami jó. Viszont a komponálás az nagyon nem. Zavaró a gumigréder keret ,főleg azért mert ferde. Zavaró a belógó fehér kasztni. Valamint a már említett háttér is zavarossá teszi. Fókuszálj jobban a belső térre mivel amúgy is az a témád. Egy ilyen képhez legjobb egy nagylátó obi mivel kicsike térről van szó. Ha nincs akkor próbálkozz a részletekkel. Minél jobban egyszerüsítesz annál több lesz a képed! csak így tovább és szép fényeket smiley
Erdei Zoltán

Stwebono[offline]

Stwebono

2015-09-09 22:58:401+#1Tényleg átjön a régies hangulat, az idő ereje. Tetszik, de én valahogy megpróbáltam volna kitakarni azokat a gépeket, amik belátszanak a szélvédőn. Szvsz rontanak az összképen, de nem elrontják a képet.
Mikor kezdenéd túl komolyan venni az életet, jusson eszedbe, hogy egy mikroszkópikus beszélő majom vagy egy bio-organikus űrhajón, amely az univerzumban száguld határozatlan célja felé.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]