: Reveláció 3.

Itt egy újabb oldal a képregényből. Igaz, nem most rajzoltam, de úgy gondoltam, h következetes leszek, ha már segítségeteket (bátorításotokat) kértem az elkészítésében.
Nincs textus, azt egy különleges technikával akarom feltenni az oldalra. A képsorokon egy lélekben gyötrődő református lelkész látható, meg a felesége, aki utána megy a templomba, hogy bátorítsa őt.

Címkék: , , , ,

356 megtekintés
6 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Steff[offline]

Steff

2022-12-18 20:05:130+#6Válasz a #5 kommentreKedves Lamíra, nagyon hálás vagyok a bátorításodért! Ezek olyanok, mint a ködben a fények, irányt mutatnak, vezetnek. Mély köszönet neked.
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Lamíra[offline]

Lamíra

2022-12-17 15:35:270+#5Kedves Steff.

Számomra nem számít a nyelv és hogy mennyire értékelik mások. Az a fontos , hogy téged motivál és jó kedvel tölt el a képregénnyel töltött idő. A képek így is nagyon átjönnek és szavak sem kellenek hozzá, mert a kép magáért beszél és nagyon részletesen megmutattad a lelkész gyötrődését. Soha ne gondold azt, hogy a művészeted hiábavaló, mert hatással vagy az emberekre, akármilyen stílusú vagy témájú legyen az. Nagyon sokat dolgozol ezen a képregényen és lelkileg elég fárasztó tud lenni . Ezért is kell és jól jön a bátorítás. Nagyon is értékes a munkád, mert nem csak mutat , hanem mond és érzékeltet is egy történetet egyszerre.

Továbbra is azt tudom írni, hogy bámulatos a művészeted és főleg az, hogy te magad teremted meg. Bátorítalak ezúton is, hogy folytasd a képregényt és amikor elkészül látni fogod, hogy megérte megalkotni.

Fogadd őszinte Gratulációm kedves Steff.

Remek alkotás .

smiley

Steff[offline]

Steff

2022-12-01 09:27:110+#4Válasz a #3 kommentreNagyon-nagyon kösz! A gond az, h román nyelven űzom. És emiatt picit úgy érzem , h helytelen ide feltölteni. Csak azokat az oldalakat töltöttem fel, amelyben nincs szöveg...
De nagy súlya van a bátorításodnak, értékelem! smiley
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Barnuska[offline]

Barnuska

2022-11-30 07:40:510+#3Várom a folytatást! Bár tudjuk jól, hogy tőlem távolt áll a téma, úgy cuzammen, de azért figyelek, megnézem, és ha megállít, akkor az ott és úgy jó. Most megállított, és pont !
Kitartást ehhez a nem könnyű munkához, lélekben is dolgozol közben, rendesen, respekt ezért is !
Ilcsi

Steff[offline]

Steff

2022-11-20 18:34:550+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm Sipy! A képregény, mint kifejező eszköz, lehet bármennyire is lenézett művészi ág, szerintem is egy nagyon hasznos kifejező eszköze az életnek.
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Sipy[offline]

Sipy

2022-11-20 15:57:250+#1Szerintem nagyon kifejező alkotás, különösen így, több nézőpontból,
perspektívából is érzékeltetve. Gratulálok, és továbbra is drukkolok
a képregény folytatásához.+

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]