: Margaery

Őszintén remélem, hogy felismerhetőre sikerült smiley

667 megtekintés
1 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Syraliss[offline]

Syraliss

2017-10-19 20:07:150+#4Válasz a #2 kommentreKöszönöm, ennek örülök smiley Valóban nem a legjobban megkonstruált rajz, de lesz ezeknek majd időrászánós változatuk is.
A farkaskölyök

Syraliss[offline]

Syraliss

2017-10-19 20:06:040+#3Válasz a #1 kommentreNem ezt is bírni kell. Nekem speciel a sansa felismerhetetlenebb ennél, de az biztos, hogy ennek vannak anatómiai gondjai. Hát ez van. ezek nem a végleges rajzok, sajnos a napok gyorsabban telnek, mint az én "skiccelős" tempóm". Véálaszthattam volna könyebb témákat is smiley
A farkaskölyök

Konst[offline]

Konst

2017-10-09 21:06:080+#2Én felismertem, még mielőtt láttam volna a címet smiley Anatómiailag talán tényleg furcsa itt-ott, de egy könnyed inktóberi rajznak teljesen megfelel smiley

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-10-09 19:35:310+#1Nem akarom ezt írni... de ez most nem sikerült.
kép:http://www.reactiongifs.c…

A szanszát még felismertem (mondom úgy, hogy nagyon nehezen ismerek fel színészeket) de ezt a karaktert amíg nem gugléztam be, addog nem tudtam, hogy ki ő.

Te ennél sokkal többet tudsz, nézd csak meg a profilképed. Oké, az nem inktober, de ott jó az arc. Itt az orr-balszem-bal arccsont vagy mi a szösz-száj valahogy nem passzol. És a nyak+váll nekem úgy szúrja a szemem, hogy én pocsék vagyok anatómiából (és meg sem próbálok jobb lenni benne)
A szanszánál sokkal jobban sikerült az arc.... vagy csak ennél nyomtal túl erős kritikát? Azt nem tudom. smiley De remélem nem haragszol meg rám.
kép:http://www.reactiongifs.c…

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]