: Girl-water- javított

Ez a kép már szerepelt egyszer. A hozzászólások tekintetében próbáltam javítani a képen. Fodrozódás, fény, tavirózsák levele- javítása. Remélem jobb lett.

Címkék: , ,

744 megtekintés
1 szavazat
5 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-06-01 13:17:570+#5Válasz a #4 kommentreKöszönöm, próbáltam a tanácsokra hallgatni, hát így sikerült :-)
TG-Art Gallery

Xtea[offline]

Xtea

2015-05-31 18:02:590+#4Jót tett neki a javítás! smiley Bár nekem fodrozódás nélkül is tetszett, de így még jobb, és még vizebb a víz! smiley smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-05-26 13:57:430+#3Válasz a #2 kommentreÉrtem! smiley
Hm, így szoktad eldolgozni a tónusokat? https://www.youtube.com/w…
Illetve elég nagy méretben festesz?
A részek duplikálása jó ötlet egyébként!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-05-26 13:50:560+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm az észrevételt. A tónusok eldolgozása, nehéz ha nem puha ecsetet használok :-) Azokkal jobban ment, de hanyagolom őket. A virágoknál annyit csaltam, hogy egy készült rajzként, a többi sokszorosítás volt lényegében. A fotókat csak akkor teszem alá, ha ellenőrzöm, hogy milyen a rajzolt kép, de eredetileg rácsokat használok. Jelen esetben, próbáltam minél hűbb lenni az eredeti testhez és testhelyzethez, mert már észrevettem régebben az apróbb- nagyobb anatómia csúszásokat. Próbálgatom az ecseteket továbbra is. Próbálok fejlődni, remélem több is kijön még belőlem még, hallgatva a tanácsokra.
TG-Art Gallery

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-05-26 13:38:020+#1Nekem tisztára olyan érzésem van a képnél, mintha a fotó alá lett volna téve és az lett volna felülmásolva egy fölötte lévő rétegen -- főként a testen és a virágokon érződik ez. Gondolom azért nem így van. Inkább csak abból következik ez az érzés, hogy nem dolgozol a tónusokon, hanem csak felviszed a színeket, de nincsenek összedolgozva és ezért darabosak. Maga a téma tetszik, a színek nagyon szépek, látszik, hogy mennyit javultál már, mióta ide felregisztráltál! A plusz részletek meg határozottan jót tettek a képnek.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]