: Korra - realisztikus

Korra avatar, realisztikusabb ábrázolása. A rajzfilmhez képest próbáltam egy élethűbb karaktert alkotni.

[ http://wacom.tg-art.fotoa… http://club.doctissimo.fr… http://club.doctissimo.fr… ]
Címkék: , , , ,

1178 megtekintés
3 szavazat
10 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-04-29 10:50:090+#10Válasz a #9 kommentreMindent összefoglaltál. Hmmm... olvasol a gondolataimban? :-)
Köszönöm!
TG-Art Gallery

Zimanko[offline]

Zimanko

2015-04-28 20:49:440+#9Egy picit tényleg félreérthető volt a realisztikus kifejezés. Én úgy értelmeztem, hogy olyan drámaian akartad lefesteni Korrát, ahogy kinézhetett. És valóban ez a megközelítés sokkal életszerűbb, sokkolóbb, mint az eredeti rajz változat. Viszont a legtöbben a realisztikus alatt valóban azt értik, hogy élethű, fotorealisztikus, kvázi össze lehet keverni egy fényképpel. De te gondolom nem akartál ilyen hatást elérni... viszont született egy sajátos stílusú és a mélységeket megragadó rajz. Szerintem smiley

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-04-28 01:22:220+#8Kicsit átneveztem- tanulmány- mert tényleg nem a szónak, szoros értelmében vett realisztikus mű, csupán az animációs filmhez képest. :-)
TG-Art Gallery

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-27 22:37:190+#7Válasz a #4 kommentreHát, ha kicsiben nézi az ember, akkor tényleg jó. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-04-27 22:10:360+#6Válasz a #3 kommentreJaj, majd elfeledtem. Itt a fényekre is próbáltam figyelni, meg a haj kidogozására. Az mennyire sikerült?
TG-Art Gallery

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-04-27 22:09:020+#5Válasz a #2 kommentreKöszönöm! Igen ez volt a célom! Kifejezetten az arcára- főleg a szem- meg az ökleire próbáltam a fókuszt vezetni, mert abban az életeseményben igen fontosak voltak a főszereplőnek. Elkeseredettség, félelem, dac, némi düh.
Nagyon jó kis sorozat volt! :-)
TG-Art Gallery

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-04-27 22:05:070+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm! Nem úgy realisztikus, hogy élethű, hanem a sorozathoz képest. Ha nem ismered pótold, mert bele fogsz szeretni. :-) Elég komoly témákat boncolgat a Korrás könyv, és valószínűleg ez okozta a sorozat vesztét- nem értették :-)
Köszönöm a tanácsokat! Úgy éreztem, hogy ez most mégis jobban néz ki, ha ezt választom. Tudásilag a legtöbbet adtam bele- nem ecsetileg :-)
TG-Art Gallery

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-27 20:34:171+#3Magát a karaktert a referenciákat elnézve nagyon elkaptad! A realisztikusságot én sajnos nem érzem. smiley Ennek elsősorban az elfolyós puhaecsetek az okai, nincsenek határozott élek, olyan, mintha az egész el lenne kenve. Ha élethűt szeretnél vagy stílusosat, tényleg kerüld el ezt az ecsettípust. smiley Maga az anatómia egyébként szép, a színek kapcsán érzek sok bizonytalanságot. Ha élethűet akarsz, mindenekelőtt nézz fotóreferenciákat példaképp, hogy lásd, mit-hogyan érdemes megfesteni, hogy valós hatást keltsen.
Mellesleg azért egyre jobb, de az elfolytságot kár volt újra elővenni, mert ezzel most visszalépést érzek.
És tényleg már sokszor leírtam minden kezdőnek, hogy álljon-le-a-puhaecsetekkel. Mindezt pontosan ezért írom le nagyon sokszor, mert sajnos teljesen élettelenné, műanyaggá és elfolyttá teszik a képet. Aztán minden kezdő egyszer fogja magát és keres egy másik hatású ecsetét és BAAAAANG, jön a felismerés, hogy miért beszéltem a dolog ellen.
Hajrá, múltkor már láttam szép példákat tőled, folytasd azt az utat! :F Meg ha van kérdés, bátran tedd fel! smiley +1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Zimanko[offline]

Zimanko

2015-04-27 19:57:090+#2Nagyon szeretem ezt a sorozatot, ezért valószínűleg nem tudok teljesen elfogulatlan véleményt mondani. Egy kritikus életszakaszában ábrázoltad Korrát, és hát remekül sikerült, tényleg realisztikus, mondhatni, drámai. Nagyon jó vagy, baróra tetszik!

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-04-27 17:08:330+#1Ez még a ref. képekhez tartozik:
http://riku-gurl.devianta…
TG-Art Gallery

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]