: Steampunk kártya játék izé 2

Második nekifutás... mivel az előző verzió, nagyon.... lett, így másra összpontosítottam. Hangulatilag akartam megfogni a dolgot... az éjszaka született. Kicsiben is látható amit szerettem volna, majd azt is feltöltöm...
Utómunkálatok: PhoXo, Photoscape

Címkék: , ,

1122 megtekintés
1 szavazat
11 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-07-16 18:47:400+#11Válasz a #10 kommentreSzívesen! smiley Nem csak a fogaskerekekre kell itt gondolni, remélem te sem itt állsz meg! smiley Nagy imádója vagyok a steampunknak, kikupáltam magamat benne, de ennél a képnél nem érzem a steampunk jelleget, ez a baj, ezért írjuk ezt a dolgot. Pl. színekben lehetne még elmenni afelé, esetleg kék helyett sárgás pergamen papírt választani háttérbe meg ilyen apróságok. Vagy a háttérbe gőzt csempészni vagy akármit, ami utal rá.
Az elrendezés majd jönni fog, megnézegettem őket. smiley De a színeket legalább változtass, szerintem. smiley Neked is mondom, hogyha sokan mondják az ellenkezőjét, gondolj bele, hogy ki az, aki rossz irányba megy az autópályán! smiley

Sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-07-16 17:06:460+#10Válasz a #7 kommentreKöszönöm, Thubakabra! Aki csak a fogaskerekek láttán tudja a steampunkot beazonosítani..annak régen rossz... lesz még itt gőzmecha, google, neobeduin bőven... lesz pár egész alakos, pl a hiányzó és majd részben gépesített végtagok miatt, de tervezek nem egész alakosat, illetve más pózban lévőket is.
Persze, ha megtalálom az alapkoncepciót kinézetre :-)
http://tgartgallery.gport…
TG-Art Gallery

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-07-16 16:58:550+#9Válasz a #6 kommentreKöszönöm, Zhenia! A kép festője teával is szokott festeni :-) Én is gondolkodtam már "illusztrációsabb" verzión. Ez is csak próbálgatás még...
TG-Art Gallery

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-07-16 16:56:300+#8Válasz a #5 kommentregepardus: majd maguk az alakok lesznek beszédesek, újonc, futár, feltaláló, kém, mesterlövész, gőzmecha, léghajókapitány, nemes, tecnopap - mindez neobeduin, és pár másik népséggel karon öltve... legalább is remélem :-)
TG-Art Gallery

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-07-16 14:48:140+#7Na, de ha lehagyod a stílus jegyeket, akkor az nem olyan stílus lesz. Ez olyan, mintha felvennél egy piros pólót és azt mondanád rá, hogy sárga. Itt is ez a helyzet: lehagyod a stílusjegyeket, ezért csak annyitól lesz steampunk, hogy te azt mondod.
Viszont örülök, hogy más megközelítésbe hoztad a dolgot. Még mindig aprócska a karakter a kártyán, de már sokkal jobban kivehető, mint eddig. A koszolás nagyon jó.
És egyébként ha írunk kritikát, nem kell letörölni a képet, nem azt jelenti, hogy szörnyű... Én például örültem volna, ha fent hagyod, így át tudod olvasni, mit kaptál kritikaként. Pl a fegyver körvonala még mindig ott van, ami kiesik stílusban a kép többi részéről. Vagy ahogy Zheni írta, talán csinálhatnád akkor az egészet körvonalasan. A tónusokat pedig tessék eldolgozni, ne csak odatedd őket. smiley

A pózokkal meg bátrabban a következőnél. smiley Nem muszáj teljes alakosnak sem lennie a képnek, lehet egy kivágás is, így a maradékot kell csak kidolgoznod. :F
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-07-16 14:36:080+#6Nekem lenne egy javaslatom. Persze csak javaslat, nem kőbe vésett tény.
Szóval, mivel még nem igazán megy a színek összemosása valamint nagyon pacás a piha ecsetektől emiatt kissé komolytalan smiley smiley . HA ütősebbé akarod tenni és inkább elmennék egy olyan illusztráció vonal felé ahol vannak körvonalak. akár kevesebb színnel és lehet jobban kijönne a steampunk "fíling". mutatom mire gondoltam:

kép:http://artanddesigngaller…

Remélem nem veszed rossz néven, de szerintem így ütősebb lenne. smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

gepardus[offline]

gepardus

2015-07-16 14:00:210+#5Válasz a #4 kommentreAzt megértem, hogy nem akarod csicsásra, nem is arra gondoltam, hogy szét legyen zsúfolva. smiley
Mhh... mhhh. Steampunk kártyák, steampunkos tipikus jegyek nélkül, kíváncsian várom! smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-07-16 13:53:080+#4Válasz a #2 kommentreKöszönöm, gepardus!
Szeretem a steampunkot, és pont a tipikus jegyeket akarom elkerülni. Sok steampunk kártyát lestem a neten és nem akarok csicsás fogaskerekes dolgokat díszítésnek. Töröltem, mert rámutattak, hogy szörnyű. És igaz volt smiley
Négy nép, négy szín lesz, plussz akció kártyák- utóbbiakat mozgalmasra tervezem, egyébként csak az alakok lesznek. Az írások a négy nép "jellemezői" lesznek, kivéve a leíró részt, hogy olvasható legyen. A karakterek, majd egyre jobban gőzbetyárosodnak.
Hmmm... Egy másik verzió, hogy nagyobb legyen a figura... nem lesz csak a szélső keret, a felső írás- nép és kaszt- oldalra kerül, így nyerhetek némi teret a figuráknak.... na meg is csinálom azt a verziót is.
TG-Art Gallery

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-07-16 13:43:510+#3Válasz a #1 kommentreKöszönöm, Barnuska! Az egy fiktív pisztoly :-)
TG-Art Gallery

gepardus[offline]

gepardus

2015-07-16 12:37:091+#2Jó ötletnek tartom ezt a kártyás dolgot, jó kis kihívás is egyben. Látom tegnap törölted az előzőt.
Szerintem ez a háttérszín itt nem nagyon passzol, a karaktert én is kicsinek tartom. Jó ,hogy megjelennek a steampunk szerű elemek, de szerintem legyen jellemzőbb az egész. Gondolok arra, hogy a keretekben, esetleg a számokban is visszatekinthetne a stílus.
Az írások is lehetnének valamin, esetleg egy óralapon, vagy egy táblán nem is tudom. A lényeg használj egyértelműbb díszítőelemeket, ami az irányzatot mutatja. pl: Fogaskerekek, mechanikai alkatrészek, fémes,fás,bőrös variációkat. A léghajó a kormánykerék is nagyon jó amit alkalmaztál.

Szerintem nem kell minden elemnek a lapon szinkronban lennie, nem muszáj a karaktert középre behúzni vagy a kereteket így elosztani, kis mozgalmasság elmegy a témában.


A másik a szín ami feltűnt, a stílusra jellemző a bronzos, aranyos, fémes, fás, színvilág, bátran használd ezeket a színeket, hiszen ez még jobban elvisz ebbe a világba.

Remélem írtam hasznosat is, kitartást a kártyákhoz. Szuper téma! smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Barnuska[offline]

Barnuska

2015-07-16 11:23:530+#1Már nem télapó smiley A kezében az ott pisztoly lenne? smiley Olyan nagy, vagy lehet, h nem ismerem azt a fajtát... tetszik, ahogy megoldottad a "kopottságot ", nekem pont smiley ( a technikához majd írnak mások smiley )
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]