: A vaasai piac

A4

[ saját fénykép alapján ]
Címkék: ,

719 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Tipu[offline]

Tipu

2013-11-02 21:06:240+#4Válasz a #2 kommentreKöszönöm szépen a kritikát. A baj ott van, és erre sajnos csak most jöttem rá, hogy ennek is nekiestem, mint gyöngytyúk a... és 2 óra múlva álltam fel először az asztaltól és akkor már amolyan mindegy volt.. Szóval a tanulság, hogy az elején mindig fel kell állnom legalább 10 percenként és messzebbről nézni, mert a sima függőleges vonal behúzása nem volt elég smiley A háttér remegős, sejtetős vonal nagyon jó ötlet köszönöm. Örülök, hogy tetszik és a kibontakozásom is.. meglátjuk hova vezet, mert még én sem tudom smiley
Linda

Tipu[offline]

Tipu

2013-11-02 21:01:370+#3Válasz a #1 kommentreÖrülök neki, bár azt nem nagyon értem miért vicces.. biztos azért, mert dől egy kicsit smiley
Linda

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2013-10-31 08:54:140+#2Kicsit megint van dőlés néhol, ezt egy előre behúzott függőleges vonallal lehet igazítani (nem könnyű kivédeni a dolgot enélkül). Egyébként stílusra nagyon jó! Tetszik, ahogy kibontakozol, egyre jobb dolgokat mutatsz nekünk.
Ezen a képen még hiányolom a távolabb lévő épületeket, olyan, mintha most lenne egy szakadék az épületek mögött. Remegős, sejtető vonalakkal tényleg csak nagyon vázlatosan mehetne oda egy pár épület körvonala!
De, ment a pont így is. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

yetikr[offline]

yetikr

2013-10-30 19:26:100+#1tök jó, ez egy vicces kép smiley
yetikr

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]