: Emilia Clarke



[ http://cdn1.ouchpress.com… ]
Címkék: , , ,

1061 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Tori [offline]

Tori

2016-06-28 16:34:080+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm,most tényleg foglalkoztam a hajával és így tényleg természetesebbnek hat. Nem tudom,hogy miért tűnik durvának ..nem annak szántam ...lágy összetételű papírt szoktam használni,lehet azért tűnik durvának,mert nem satíroztam sokat. Észrevettem,hogy a száj elcsúszott csak nem tudtam,hogy javítsam ki,úgy hogy ne rontsam el mégjobban.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2016-06-28 11:57:160+#1Szerintem az utóbbi rajzod óta sokat fejlődtél! smiley Mármint a haj már sokkal természetesebb, ehhez gratulálok! Kicsit az egész kép még durva, nem tudom, hogy ez mennyire szándékos. Milyen papírt használsz?
A másik az, hogy habár a csaj felismerhető, sok elcsúszás van az arcán (szem, száj pl). Próbálj kicsit több időt tölteni az előrajzzal, méricskélj ceruzával, hogy meglegyenek a megfelelő irányok és távolságok, és csak amikor már biztos vagy a dolgok helyes elhelyezésén, kezd el csak a tónusozást. Portrénál nagyon oda kell figyelni az elcsúszásokra, mert ha azok észrevehetően ott vannak, akkor kihatással vannak a portré hatására, ami nem jó.
Mindenesetre fejlődsz, és ezt jó látni! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]