: A kór

AZért A Kór lett a végső cím, mert most fejeztem be az ugyanilyen címen futó sorozatot, hát megragadott.

Címkék: , , ,

749 megtekintés
1 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Ulghar[offline]

Ulghar

2014-12-28 20:59:430+#4Így van. Abszolút így látom én is. Jó stílus vagy ábrázolás-mód megfogalmazás címet adtál most szimbolika, ügyes.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-12-28 20:52:270+#3Válasz a #2 kommentreÉrtem a bizonytalanságot, akár felcserélhető a két szín is! Ha szimbolikát nézzük, akkor a méreg ("méregzöld" ) épp bejut a véráramlatba, így a zöld vörös ilyen elhelyezése tökéletes. Fordítva pedig azt jelképezné, ahogy a rozsda, a rothadás elkórosodik a természeten. Szóval végső soron mindkét megoldás jó.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Ulghar[offline]

Ulghar

2014-12-28 20:43:090+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a pozitív hangvételt, azért én látok benne hibákat is. De majd a következőknél igyekszem nem elkövetni őket! Amúgy azon agyaltam talán a legtöbbet hogy felcseréljem e a két színt, pl. hogy ami most zöld az kapta volna a vöröset és fordítva! De végül is nekem a zöld az valahol a mérgezés, a méreg színe, inkább ebből kiindulva hagytam így. Jönnek még ilyenek is nyugi!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-12-28 19:01:410+#1Egyszerű, de igen kifejező alkotás lett. Ahogy ránéztem, már jött magától a jelentés, melyet belevittél az alkotásba. A színek is jók lettek, hozz még ilyeneket! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]