: FlexiBall és Twisted Tower

Mindkettő elkészült termék egyszerű, apró, kis elemekből állnak. Így korlátlan és számos alakot ölthetnek, de ismert formákat alkottam belőlük.

Címkék:

768 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Veky[offline]

Veky

2013-09-22 00:49:480+#4Szóval vannak benne olyan elemek, amiket másból szerváltam, vannak olyanok, amik saját ötletek, és hasonlók. Így próbáltam ezeket összemixelni, és ugyebár (már) tegnap be is mutattam ezeket. Igaz, akkor még nem voltak Szauruszok, amikor a sárkányok, meg ezek a cuccok készültek volna. Sajnos ma hazafelé a fenti képen látható dolgok közül mindkettő elvesztette eredeti formáját, és használhatatlan állapotot vettek fel. Ugye ötletet felvetve tanácsot kaptam, hogy ezeket az alkotásokat vegyem videóra, és úgy publikáljam, prezentálva egy videómegosztón vagy hasonló oldalakon. Szerintem ezt meg fogom tenni, és közben magyarázni. Már csak idő, hely, és kamera szükséges hozzá. Az első kettőt azt meg tudom oldani valamikor valahol, de az utolsót apróbb ügyek miatt MÁR nem sajnos.
XeiVo Veky

Veky[offline]

Veky

2013-04-02 18:52:500+#3Válasz a #1 kommentreEzek valóban egy-egy mintáról készültek, de végeztem rajtuk mindig módosítást. Szerzőket nem tudok, a skicc azért van, hogy én mit terveztem át az adott dolgokon. smiley
XeiVo Veky

Andus[offline]

Andus

2013-04-01 22:10:191+#2 smiley +1
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

Vajjéhó[offline]

Vajjéhó

2013-04-01 21:53:131+#1Az érdekelne, hogy a modellek, amiket feltettél saját ötletek, vagy leírás alapján készültek. Utóbbi esetben illik megjelentetni a modell szerzőjét, az előbbiben viszont segíthetek publikálni őket. Mivel látok az asztalon skicceket is, én az elsőre gondolok. smiley
Nem vagyok jobb agyféltekés rajzoló, nekem mind a kettő megvan :D

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]