: Február

Ez az első feltöltésem az oldalon, remélem jól választottam a kezdéshez.
Online szerepjátékhoz készült, mint concept art a később leírt történethez. A karakterek nem sajátok.

Címkék: , , , , ,

637 megtekintés
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

hegeda[offline]

hegeda

2018-01-26 18:29:080+#2Látványos kép lett, tetszik, ahogy megelevenedik az egész, már várja az ember, hogy tovább mozduljanak smiley én technikailag nem értek hozzá, szóval ilyen jellegű kritikát majd másoktól kapsz, de csak így tovább smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-01-26 09:34:300+#1Szerintem kezdésnek nagyon jó! smiley
Érdekes ez a fényeffekt az alkotásodon. A karakterek jópofák, tetszik a dinamikájuk, szépen eltaláltad a pózokat, ami egyébként szerintem nem egyszerű mulatság.
Azt mondjuk nem egészen értem, hogy a címkék szerint realisztikus és koncept is a festményed - úgy érzem, hogy a kettő kirekeszti egymást. A festmény mondjuk nem túl nyers, ami a realisztikusságot mutatja, mint a konceptuális jelleget.
Ha conceptet készítesz, az leginkább csak elhelyezéseket, színvilágot, pózokat stb. mutat be, de mindezt a leggyorsabb megrajzolási technikával, mivel általában sokat és sok verzióban kell készíteni. Szóval én azt javasolnám, hogy ne dolgozd ki ilyen szépen. Festéskor tartsd szem előtt: a kép lényege nem a kidolgozottság, hanem egy tervezet valamiről. Ez egy alap, amire később valaki (vagy éppen te) építeni fog.

Remélem, hogy nem ijesztelek el a kommentemmel. Szokásunk megfigyeléseinket megosztani egymással itt az oldalon, így segítve egymás fejlődését. smiley


Így tovább!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]