: Ellery Quinn

Nos, ő egy karakterem Ellery Quinn. Démonokat lát. Lehet később felhasználom valahova a képet, végül is kifejezetten azért készült, csak nem volt még energiám eleget gondolkozni a projekten.

A feje túl nagy volt, adobe-bal így is kicsinyítettem rajta... persze attól még a teste túl vékony.. nem tom. mostanában valahogy mindig vékony alakokat rajzolok... miért? (rejtély)

Címkék: , ,

953 megtekintés
4 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Xtea[offline]

Xtea

2014-01-16 17:11:180+#2Köszönöm szépen! smiley Örülök, hogy összességében tetszik. smiley Az arányaim mindig kilógnak, pedig tisztában vagyok velük, mégis másképp kivitelezem. smiley Köszi. smiley
A hajvégek, azok ilyen ecset tollal készültek. azért lehet furcsa. abba bele sem nyúltam adobe-bal. Mint a csajnak a haja a "Love"-os képemnél.
Köszi mégegyszer! smiley smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-01-16 09:26:130+#1Tényleg kicsit "gizda", de egyébként tetszetős. Bár én inkább úgy látom, hogy túlzott arányú, ami nem megy a rovásra, mert ad neki némi pluszt. A karakter maga tetszik, és meg kell hagyni, nagyon jól csinálod a karakterek tálalását, jó a környezet, amit adsz nekik! Színekben is kellemes látvány. A hajvégeken néhol látszik, hogy kicsit elkapkodott lett, de csak alapos megfigyeléssel lehet csak észrevenni. smiley
+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1870 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]