: fodrász show - ősz ruha jelmez

Pénteken készült egy fodrász showra. Kalap is készült hozzá...

Jo kis játék. smiley

Címkék:

972 megtekintés
4 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

zsanett68[offline]

zsanett68

2016-10-22 23:44:540+#4Igazad va, de a kedves megrendelo kérte aq szineket igy. A modell hajában visszakoszono szineket ellett belevinni a ruhába.
Viszont a "saját" hordhato ruhát, valoban hasonloan gondolom, mint ahogy mondod. Nekem is hiányzik a szoknya aljábol a levél minta. ( ide bordurt tervezek majd)
De vannak tervek... reméljuk eljutunl a megvalositásig is.

Nagyon koszonom. smiley Igazán jol esik .

balogtamas[offline]

balogtamas

2016-10-22 14:44:020+#3Nagyon hangulatos jelmez lett Zsanett! Igazi kifutóra való ruhadarab... nem is nevezném jelmeznek... inkább már a divattervezés fele megy. Nekem a szonknya színével és aljával nincsen bajom, bár egy-két kózsa levél a narancs és a szürkésfehér találkozásánál tényleg nagyobb összhangot dobott volna... bár nekem így is bejön.

zsanett68[offline]

zsanett68

2016-10-17 21:04:180+#2Valoban, jol látod. - Hozzáteszem, a holgy késobb lecserélte egy szép aranyra, amihez tripla tull szoknyát varrtam .
De szeretném elkésziteni hordhhato formában is. Mondjuk Szilveszterre.
Visszafogott ezust-arany, vagy ezust - fekete alappal, az aljára leveleket bordur mintával, és a vállára pár levél. ( ezt himzéssel). smiley

yetikr[offline]

yetikr

2016-10-17 18:51:360+#1Tetszik a ruha, csak valahogy az alja nincs összhangban a tetejével. A felső rész, olyan izgalmas, nincs egy egyenes vonal sem, a szoknya viszont két vonallal el van intézve, ha a színek határa szabálytalanabb lett volna, mondjuk az is mintha levelekből lett volna, akkor egységesebb lett volna a látvány!
yetikr

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]