: Tanulmány - Lena Dunham

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

Kész lett! őszintén, büszke vagyok arra, hogy végre sikerült olyan digitális eszközöket találnom, amiket élvezek használni, és ezt tudom kamatoztatni egy ilyen képen.
Használt softy: Clip Studio Paint, és photoshop ecseteket konvertáltam be.

Lena Dunham-ről annyit kell tudni, hogy ő egy amerikai író/rendező/színésznő, a Girls c. HBO sorozatot ő alkotta meg és fogalmazta újra a Sex and the city képet a New York-i/nagyvárosi életről. Nekem kifejezetten tetszik a sorozat és a nő maga is, mert magát adja, az igazat állítja be a városról, az emberi kapcsolatokról, játszmákról. Kicsit tudok azonosulni vele, mert nem szeretek megfelelni, jó formán benyalni embereknek, és szeretném én is úgy igazán magamat mutatni a világnak, ellent menni a mai társadalom influencerkedéseinek eccetera, mint ADD-s, depresstiós nő, elfogadni magam, megszeretni, becsülni, értékelni magam.

Minden esetre remélem tetszik. smiley

[ https://www.instagram.com… ]
Címkék: ,

583 megtekintés
4 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

strawberry[offline]

strawberry

2018-08-27 18:56:220+#3Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Szuper motiváltnak érzem magam a szavaitoktól! smiley de tényleg.

Barnuska! Nyomon követtem a munkáid, mióta csak ide regisztráltál, és elképesztően sokat fejlődtél. Nagyon expresszív és őszinték a képeid, még ha a témájuk egyszerű, de érződik belőlük a lelked, hogy az nap hogyan érezted magad. Erre én csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek más tálentumai vannak, amiket a saját maguk módján tudnak kifejezni, beteljesíteni. Magadhoz képest hasonlítsd a munkáid, hogy tavaly honnan indultál és idén hol vagy. smiley A többiektől meg lehet inspirálódni. smiley Bennem is szoktak ilyen érzések lenni, hogy de jó lenne, ha úgy tudnék, olyan ecsetkészlettel, olyan színérzékkel alkotni. Nem. Én úgy alkotok, ahogy eddig tanultam és ezeket csak tovább fejleszthetem, finomíthatom, meglátni olyan dolgokat, amikre ma kifejezetten odafigyelek. smiley Hát látod milyen csodálatos, hogy mennyire mások vagyunk? Légy nyitott!

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-08-27 13:36:230+#2Megkapó a festésed, őszinte a hozzáfűzött érzés-gondolat... Hiteles az, ami kijön belőled, és irigylésre méltó , hogy megvannak az eszközeid is mindehhez ! ( néha máglyára küldeném a sok sok színes pipacsosságomat...ilyen felvállalós és bevállalós alkotói rácsodálkozás után bennem mindig ilyen érzések tódulnak fel magammal kapcsolatban...)

Legyen viselhetően kibírható alkotói és nem csak alkotói utad, tudj rajta maradni, én ezt kívánom !

A festésed döbbenetesen valódi, - a technika nem az én világom, ehhez nem tudom szólni - a szememnek és a lelkemnek is !
Pont smiley
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-08-27 12:37:530+#1Nagyon tetszik, hogy ilyeneket is készítesz, sokat lehet belőlük tanulni. Az is jó, hogy megtaláltad a neked fekvő festőeszközöket, én is nagyon boldog voltam, amikor rájuk akadtam. smiley Érdekes amúgy a dinamikája a képnek, a hangulata is tetszetős, így kapásból ment a pont.

A másik rész az, hogy felismerni önmagunk hibáit, mi tesz boldoggá és mi az, ami túl nagy kényszer egy lépés a nyugalmas élet felé. Depressziósként nagy lépés már az is, ha elfogadjuk, becsüljük magunkat. Ha erre képes vagy, akkor le a kalappal, és csak így tovább. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]