: Ismerősöm..

Hát hajnak a rajzolásában még nem vagyok, jó, de még ennyire vagyok képes.. Mi erről a véleményetek? smiley

[ https://fbcdn-photos-d-a.… ]
Címkék: , ,

732 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Szabina159[offline]

Szabina159

2014-08-29 16:00:110+#2Jó, oké. Igen, elolvastam azt az oldalt és igyekszek mindent helyesen, jól csinálni. smiley köszönöm szépen a segítséget! smiley smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-08-29 10:40:210+#1Hát, mielőtt a hajrajzolás kapcsán írok bármit is, szeretném azt tanácsolni, hogy olvasd el figyelmesen a kommenteket és gyakorold vagy legalább próbáld ki a leírtakat.
Pl. előzőleg két dolgot is írtak: a fej levágása; itt sem túl szerencsés, olyan kis esetleges, és olyan látszatot kelt, mintha megnyúlna a homlok. Vagy vágd le egyenes vonalban vagy találj ki neki valami szép, átmenetes befejezést.
A másik: a digitalizálás. Tudom, hogy butaságnak hangzik, meg feleslegesnek, de a valóságban nagyon is fontos. Ahhoz, hogy tudjunk írni a hajhoz, látnunk is kéne azt, hogy néz ki. Kicsit homályos, zajos és sötét a rajz, ezért nehéz pontosan megmondani, hogy pontosan hol nem jó. Azt látom, hogy tincseket rajzoltál, ami dicséretes és vannak becsillanó részek is, de ennyiben ki is merül a fotó adta nézelődési lehetőség.
Először is: amikor készíted a fotót, mindig elég fény legyen. A mobiltelefonnal fotózás most nagy divatját éli, de valójában nagyon igénytelen, és rossz minőségű fotót ad vissza. Kicsi a lencséje, nem tud elég fényt magába szívni, ezért ha kicsit sötétebb van a kelleténél, már zajos lesz a fotó és homályos. Ezért ha fotózol, akkor felejtsd el a mobiltelefont, ha van erősebb fotómasina vagy szkenner a háznál. Kérd kölcsön, és csináld meg azzal. És mindig legyen elég fény.
A másik az, hogy nagyon fakónak tűnik a rajz. Utólag mindig bele kell nyúlni, mert a fotózás/szkennelés elsőre nem adja vissza az igazi rajzot.
kép:https://dl.dropboxusercon…
Ez csak egy próbálkozás erre, de a rossz fotóminőség miatt sokat nem lehetett rajta javítani.
Linkeltek neked tegnap egy tutorialt is -- kaptál tanácsot. Megnézted a linket? Itt van újra: http://www.kockart.hu/tut…
Tessék átnézni. smiley Hidd el, ha megfogadod a tanácsokat, akkor sokkal eredményesebb feltöltéseid lesznek, mert jobban látjuk a rajzodat. Szóval ezt mind nem azért irkáljuk, hogy beléd kössünk, hanem mert tényleg van haszna mindenki számára is. Kár rejtegetned a részleteket előlünk. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]