: Harley Q

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

Digitális rajz. A tetkók png képek.
Batman fanként lerajzoltam ez egyik legszexibb ellenfelét.
Saját elgondolásban, férfi szemmel. smiley

paint tool sai és photoscape programokkal készült illetve rajzpaddal.

Címkék: , , , , , ,

1345 megtekintés
0 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

ipszilon[offline]

ipszilon

2019-08-21 18:23:251+#2Válasz a #1 kommentreVorosritty nagyon jó tanácsokat adott, érdemes megfogadni.
Amit én hozzá tudnék tenni, hogy egyrészt photoscape-ben értelmetlen rajzolni, mert a puha ecseteivel csak maszatolás lesz a vége. Ezek a funkciók inkább csak amatőr fotószerkesztéshez valóak. A Paint Tool Sai sokkal jobb választás volt, de az az érzésem, hogy a tábla nyomásérzékenysége nincs beállítva, ezért nem tudnak vékonyodni a vonalak, és ezért nem akarnak kialakulni a színátmenetek.

Másrészt a PNG képek nagyon idegenek ettől a rajztól, és úgy eleve nagyon kevés rajzzal tudnak működni. Érdemesebb a PNG-ket inkább csak referenciáknak használni és inkább ecsettel, a kép többi részéhez hasonlóan megfesteni a tetoválásokat. Ezzel a módszerrel ugyan lassabb a munka, de tudsz ügyelni rá, hogy a tetoválás a végtaggal együtt torzuljon, ne másik síkba essen.

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-08-20 15:43:182+#1Az ecsetkezeléssel kapcsolatban valószínűleg majd Thubakabra tudna ellátni hasznos tanácsokkal. Én az anatómiai elrajzolásokra hívnám fel a figyelmed, ugyanis jelen esetben ezek kifejezetten rémisztő hatással bírnak.
A karok és test aránya és a két kar egymáshoz képest is eltér. A mellek (még ha labda formára szilikonozott is) asszimetrikusak. A szemek közel vannak egymáshoz, az arc részei középre húzódtak. Az arc sok eleméből arra következtetni, hogy a modell lefelé néz, de a homlok mérete nem ezt tükrözi, így toronykoponya hatása van.

Nem kicsi fába vágtad a fejszédet, ezt elismerem.
Lehet érdemes lenne külön testrészeket gyakorolnod ceruzával, az arányok megfigyelésével. A művészeti anatómia könyvek lehetnek ebben nagy segítségedre.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]